WordPress webdevelopment

Op basis van WordPress bouwen we een veilige en stabiele website

Krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen

We maken websites op basis van WordPress software. Door middel van plugins of bouwstenen worden extra functionaliteiten aan WordPress toegevoegd. Deze stukjes software worden ontwikkeld door diverse bedrijven. Om WordPress snel en veilig te houden gebruiken we alleen plugins van hoge kwaliteit.

Extra functionaliteiten zijn

Gebruikersgemak van jouw website heeft prioriteit

De uitgebreide functionaliteit en flexibliliteit van WordPress websites zijn voor zowel grotere organisaties als kleine zelfstandige ondernemers bijzonder aantrekkelijk. WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk. Het aanpassen en actualiseren van de website zoals het beheren van teksten en afbeeldingen is heel eenvoudig.

Voor het ontwikkelen van specifieke maatwerk functionaliteiten hebben wij developers beschikbaar

MediaBlend Webdesign WordPress dashboard

Geen standaard thema maar templates op maat

Wij zorgen voor een mooi design sausje over de techniek. Dit doen we niet met een standaard thema maar door gebruik te maken van Elementor. Hiermee bouwen we templates op maat.

De combinatie WordPress met Elementor is flexibel en duurzaam. Het maakt het mogelijk om eenvoudig landingspagina’s of campagnepagina’s toe te voegen of aan te passen.

Zoekmachine optimalisatie

De pagina’s van je website worden regelmatig geïndexeerd door Google en andere zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat je webpagina’s optimaal en zo volledig mogelijk door zoekmachines kunnen worden gelezen.

Met Google Analytics brengen we data uit Google Ads en SEO samen. We analyseren welke doelgroep je website bezoekt en welke pagina’s het beste scoren. Door middel van een conversie code kan worden vastgesteld welke bezoekers daadwerkelijk klant worden en via welk kanaal ze binnenkomen.

MediaBlend Google zoekmachine optimalisatie

E-mail met eigen domein en werken in de cloud

Of iemand nu alleen werkt of met 50 man: Microsoft 365 verbindt mensen en informatie.

In de cloudopslag beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan OneDrive-opslag. Met Microsoft Teams krijg je alle collega’s op één lijn met chats, onlinevergaderingen en bellen. Via Outlook en Exchange worden contacten onderhouden met klanten en collega’s. 

Voor e-mail en cloud oplossingen werken wij samen met Icicom