WordPress Website laten maken?

Webdesign, Content en WordPress Onderhoud zijn de ingrediënten die jouw WordPress website tot een succes maken.

Positionering

Elk bedrijf is anders dus we luisteren graag eerst naar je verhaal. Waarom bestaat je bedrijf, wat is het wat je aanbiedt en hoe doe je wat je doet? Voor wie ben je er en welke plek neem je in ten opzichte van concurrenten? Met andere woorden wat is je onderscheidende waarde in de markt? Al deze vragen gaan over je positionering. Een belangrijk vertrekpunt bij de realisatie van een nieuwe of vernieuwde website.

Online strategie

Als we alle benodigde input boven tafel hebben, kunnen we starten met het opstellen van een online strategie. Welke online doelgroep moet zich aangesproken voelen? Wat wil je dat ze op de website komen doen? Op welke manier loods je ze door je site heen? De customer journey moet bijdragen aan de conversiedoelstellingen.

In simpele woorden: je wilt dat mensen ook echt tot actie overgaan en je site wat oplevert!

Webdesign

Als we weten we wat jouw bedrijf uniek maakt en de online strategie hebben bepaald, starten we met het webdesign. We maken het ontwerp eerst visueel en als we zeker weten dat we de juiste koers te pakken hebben volgt de technische realisatie, testfase en livegang.

Als we de juiste koers te pakken hebben volgt de technische realisatie, testfase en livegang.

Content

Vorm en content werken samen. De stijl waarin je communiceert moet congruent zijn met de uitstraling van je site. Daarom werkt MediaBlend samen met tekstschrijvers die snappen hoe de gewenste positionering en online strategie vertaald kunnen worden naar aansprekende en heldere teksten.

Design, beeld en tekst zijn de drie ingrediënten die jouw website tot een succes maken.

Projectmanagement

De realisatie van een site kan best tijdrovend zijn. Tijd die niet altijd voor handen is. Daarin kan MediaBlend uitkomst bieden. We kunnen het hele project van A tot Z voor je begeleiden. We zorgen dat je als opdrachtgever maar één aanspreekpunt hebt, dat alle partijen weten wat ze wanneer moeten doen en dat de mijlpalen binnen de afgesproken kaders worden gerealiseerd.

We kunnen het hele project van A tot Z voor je begeleiden.

MediaBlend WordPress Website Projectmanagement

Onderhoud

Na livegang van de website houdt het wat ons betreft niet op. Wij zorgen voor security updates en onderhoud van WordPress, dagelijkse back-ups, support, SEO optimalisatie, verbetering van gebruikerservaring of het bereiken van meer relevante bezoekers.

Na livegang van de website houdt het wat ons betreft niet op.

Vraag een offerte aan

Waar kunnen we je mee helpen?