Wil je een website laten maken?

WordPress websites zijn voor grote en kleine bedrijven aantrekkelijk

WordPress is makkelijk in gebruik

WordPress is opensourcesoftware die door een groep ontwikkelaars wordt ontwikkeld. Het is het meest gebruikte contentmanagementsysteem ter wereld. WordPress maakt het mogelijk om eenvoudig, zonder veel technische kennis content te publiceren.

Voordelen van WordPress
  • WordPress is het meest gebruikte CMS
  • WordPress websites zijn zeer gebruiksvriendelijk
  • WordPress websites zijn eenvoudig uit te breiden
  • Open Source dus geen licentiekosten
  • Niet afhankelijk van 1 leverancier
  • Veel gratis standaard functionaliteit
MediaBlend WordPress webcontent

Diensten

Wij helpen je graag met:

Webdesign

Als we weten wat jouw bedrijf uniek maakt ontwerpen we een interactief webdesign. Daarna gaat het vaak echt leven en is er ruimte voor aanvullingen.

Webdevelopment

Functionaliteit en gebruikersgemak voor bezoekers van jouw website hebben prioriteit. Wij zorgen voor een mooi design sausje over de techniek.

Webcontent

Wij werken met professionele tekstschrijvers die snappen hoe een online strategie vertaald kan worden naar aansprekende en heldere teksten.

WordPress onderhoudspakket

Wij bieden jou support, onderhouden WordPress, maken back-ups, verbeteren gebruikerservaring en optimaliseren de vindbaarheid in zoekmachines.

MediaBlend Webdesign WordPress dashboard

WordPress is flexibel en makkelijk uit te breiden

De uitgebreide functionaliteit en flexibiliteit van WordPress websites zijn voor zowel grotere organisaties als kleine zelfstandige ondernemers bijzonder aantrekkelijk. WordPress websites zijn gebruiksvriendelijk. Het aanpassen en actualiseren van de website zoals het beheren van teksten en afbeeldingen is zeer eenvoudig.

Daarnaast is de technische basis van WordPress ideaal voor zoekmachine optimalisatie.