Webdesign project Studiehonk

Studiehonk Huiswerkbegeleiding

WordPress website

Voor Studiehonk Huiswerkbegeleiding mochten we een WordPress website ontwikkelen. We zowel ouders als schoolgaande kinderen aanspreken. Met de vrolijke vormgeving en toegankelijke informatie wordt de nadruk gelegd op de ontspannen sfeer die heerst binnen Studiehonk.

Direct inschrijven of eerst eens gratis proefdraaien? Met een duidelijk inschrijfformulier worden diverse opties aangeboden. Het formulier wordt vergezeld met relevant beeldmateriaal en reviews van klanten.

Unieke webteksten

De webteksten van Studiehonk zijn al eerder op maat geschreven voor de vorige website en opnieuw gebruikt in de nieuwe website. Waar nodig zijn ze aangepast. Elke maand zorgen we voor nieuwe content en blogs. Door content te blijven vernieuwen kun je potentiële klanten beter informeren en blijft de website hoog scoren in de zoekresultaten van Google.

Fotografie

Alle foto’s zijn door een professionele fotograaf op locatie gemaakt. Eigen echte foto’s zijn onderscheidend en zorgen ervoor dat bezoekers een goede indruk krijgen van je bedrijf en wie er werken. Zeker bij een bedrijf waar huiswerkbegeleiding wordt gegeven kan een kijkje in de keuken doorslaggevend zijn.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor alle websites die wij bouwen gebruiken we dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo kunnen we efficiënt ontwikkelen en onderhouden. Zodra er nieuwe versies zijn van WordPress, Elementor of andere plugins dan kunnen we die testen en toepassen op alle websites die wij in beheer hebben.