Fourneo

WordPress Webdesign

Functionaliteit en gebruikerservaring

Bezoekers worden nieuwsgierig gemaakt en worden via de customer journey door de website geen geleid. Producten worden snel en overzichtelijk gepresenteerd met bijbehorende recepten. Elk product heeft zijn eigen ingrediënten en verwerkingsinstructies die verduidelijkt worden door middel van diverse op maat ontworpen icons.

Content

De puurheid van het product, dat wil je zien en (bijna) kunnen proeven. Een mooie portfolio met unieke foto’s qua sfeer, beleving en smaak. Daar worden wij als webdesigner blij van. Alle content is op maat gemaakt. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van de website maar is ook belangrijk om bezoekers te blijven boeien.

SEO geoptimaliseerd

De technische SEO is geoptimaliseerd. Denk aan hierbij aan structuur, linkbuilding en redirects. De website is in twee talen ontwikkeld en op basis van unieke content zoals webteksten, icons, product fotografie en recepten.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor alle websites die wij bouwen gebruiken we dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo kunnen we efficiënt ontwikkelen en onderhouden. Zodra er nieuwe versies zijn van WordPress, Elementor of andere plugins dan kunnen we die testen en toepassen op alle websites die wij in beheer hebben.