Lucia Marthas

Lucia Marthas Institute for Performing Arts is het toonaangevende onderwijsinstituut voor iedereen met talent op het gebied van dans, acteren en zang.

Onze opdracht

Een prachtige uitdaging door de zeer uitgebreide functionaliteit in combinatie met het esthetische beeldmateriaal van dansers en de schuine lijnen in de huisstijl. Lucia Marthas Institute for Performing Arts biedt zowel dansopleidingen HBO, MBO Master als recreatie danslessen. Om alle doelgroepen en leeftijdsgroepen goed te bedienen zijn er heldere keuzes gemaakt in de customer journey.

Auditie aanmeldingen voor de dans opleidingen worden efficiënt verwerkt door middel van interactieve formulieren met een koppeling naar Microsoft Excel.

WordPress Webdesign

De website heeft een functioneel design op basis van de Lucia Marthas huisstijl en is toegankelijk, overzichtelijk, responsive en snel. De geheel nieuwe WordPress website heeft een design op maat. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). Alle informatie over opleidingen, dans, acteren en zang worden beantwoord en gekoppeld aan een aanmeldformulier.

Unieke webteksten

De webteksten van de website zijn op maat geschreven. Door unieke teksten en content te gebruiken blijven bezoekers langer op de website, nemen ze vaker contact op (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in Google (SEO).