OaYeah!

Flippin’ delicious feelgood pancakes
Webdesign project OaYeah!

WordPress website

Voor Cérélia Nederland in Sliedrecht mochten we een nieuwe WordPress website maken voor een nieuw merk. In navolging van de Jan – Pannenkoeken & Deeg website en de onderhouds werkzaamheden aan de Creapen website hebben we nu de opdracht gekregen voor een website van het superlekkere product OaYeah!

Het design van de website is uitgevoerd door Positivity Branding. Wij hebben dit vertaald naar een professionele WordPress website. Alle pagina’s en templates zijn geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobile. Om de illustraties tot leven te brengen hebben we diverse animaties toegepast.

Unieke webteksten

De webteksten en illustraties zijn in diverse talen uitgevoerd. Door gebruik te maken van kwalitiet teksten blijven bezoekers langer op de website. Ze zijn authentieker. Door unieke content met de juiste zoekwoorden te maken scoort de website hoger in Google zoekresultaten (SEO).

Fotografie

De puurheid van het product, dat wil je zien en (bijna) kunnen proeven. OaYeah! heeft een reeks unieke foto’s qua sfeer, beleving en smaak laten maken. Daar worden wij als webdesigner blij van. Want zonder kwaliteit foto’s is het lastig mooie websites bouwen.