Creapan

WordPress Webdesign

Restyle website

Het is gebruikelijk om een website om de 5 tot 8 jaar te vernieuwen. De technische ontwikkelingen en mogelijkheden worden beter maar ook design trends veranderen. Wij mochten voor Creapan de website vernieuwen op basis van hun huisstijl.

Functionaliteit en gebruikerservaring

Bezoekers kunnen snel hun weg vinden via de customer journey en in de backend kan nieuwe content eenvoudig aangepast of aangevuld worden. WordPress biedt diverse functionaliteiten die aan de eisen voldoen die zijn gesteld aan gebruikerservaring.

SEO geoptimaliseerd

De technische SEO is geoptimaliseerd. Denk aan structuur, structured data-powered FAQ, linkbuilding en redirects. Een groot deel van de content kon worden meegenomen van de oude naar de nieuwe website aangevuld met nieuwe content waaronder unieke webteksten, product fotografie en recepten. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van de website maar is ook belangrijk om bezoekers nieuwsgierig te maken.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor alle websites die wij bouwen gebruiken we dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo kunnen we efficiënt ontwikkelen en onderhouden. Zodra er nieuwe versies zijn van WordPress, Elementor of andere plugins dan kunnen we die testen en toepassen op alle websites die wij in beheer hebben.