Over ons

We zitten op een creatieve plek in Den Haag, in het bedrijfsverzamelgebouw Bink36.

Hoe werken wij en voor wie?

We richten ons 100% op WordPress en werken met name voor kleine en middelgrote bedrijven. Belangrijke ingrediënten van een website zoals webteksten en fotografie laten we door vaste professionele tekstschrijvers en fotografen uitvoeren. 

Wat is de afgelopen jaren onze belangrijkste les geweest?

Dat het loont om te investeren in een langdurige relatie. Zo leg je een stevige basis voor toekomstige projecten. Dat is fijn. Wij innoveren op allerlei gebieden en zijn blij dat we mooie websites mogen maken en onderhouden voor onze opdrachtgevers.

Wij innoveren op allerlei gebieden.

De structuur van een website dwingt je om na te denken

Als je door ons een website laat maken dan word je aan de hand genomen en persoonlijk betrokken in het proces. Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers tijdens dit proces tot nieuwe inzicht komen over hun eigen organisatie. De strikte structuur van een website dwingt je om nog eens na te denken over het bedrijf en de producten of service die je aanbiedt.

Als je door ons een website laat maken dan word je aan de hand genomen en persoonlijk betrokken in het proces.

Na de lancering wordt het pas echt leuk!

Na het live zetten van de website begint de actie. Met Google Ads en Analytics kunnen we interessante data verzamelen. Na analyse van deze data doen we voorstellen voor verbeteringen en aanpassingen waardoor bezoekers langer op je website blijven of vaker contact opnemen.

Op basis van analyse doen we verbeteringen en aanpassingen.

Neem contact op

We vertellen graag meer over onze lopende projecten. Ook onze eigen website fungeert als een blauwdruk. De kennis die wij hiermee vergaren zetten we in voor jouw bedrijf of organisatie.

Vraag een offerte aan

Waar kunnen we je mee helpen?