Jan

Kijk daar worden we nou blij van: allemaal vrolijke gezichten aan tafel bij het avondeten! Kan haast niet anders met die overheerlijke poffertjes, pizza of pannenkoeken van Jan. Aan ons de opdracht om samen met het team van Jan een nieuwe website te creëren. In lijn met de vrolijke look and feel en dus maatwerk met een uitdaging vanwege de veelzijdige details.

Alle facetten van de huisstijl zijn in de website verwerkt

Basis design van de website is ‘lijntjes papier’. Content zoals foto’s en teksten zijn in cartoon stijl op het papier geplaatst. Alle facetten van de huisstijl zijn in de website verwerkt waaronder het eigen Jan lettertype, transparante markeerstift en ’polaroid’ foto’s. Daarnaast worden alle pagina’s opgevrolijkt met diverse ‘droedels’. De illustraties die zo kenmerkend zijn voor Jan.

WordPress Webdesign

Functionaliteit en gebruikerservaring

Bezoekers kunnen snel hun weg vinden via de customer journey en in de backend kan nieuwe content eenvoudig aangepast of aangevuld worden. WordPress biedt diverse functionaliteiten die aan de eisen voldoen die zijn gesteld aan gebruikerservaring.

De nieuwe website is SEO proof ontwikkeld

Denk hierbij aan geoptimaliseerde structuur, structured data-powered FAQ, linkbuilding en redirects. Een professionele tekstschrijver heeft unieke webteksten geschreven. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van de website maar is ook belangrijk om de aandacht van de bezoekers vast te houden.

Fotografie

De puurheid van het product, dat wil je zien en (bijna) kunnen proeven. Jan had reeds een mooi portfolio met unieke foto’s qua sfeer, beleving en smaak. Daar worden wij als webdesigner blij van. Want zonder kwaliteit foto’s is het lastig mooie websites bouwen. Heb je geen eigen foto’s? Wij werken met een vaste fotograaf.