Jan

Alle facetten van de huisstijl zijn in de website verwerkt

Het typische design van de website is ‘lijntjes papier’. Content zoals foto’s en teksten zijn in cartoon stijl op het papier geplaatst. Alle facetten van de huisstijl zijn in de website verwerkt. Kenmerkend zijn natuurlijk het eigen Jan lettertype, transparante markeerstift en ’polaroid’ foto’s. Daarnaast worden alle pagina’s opgevrolijkt met diverse ‘droedels’. De illustraties die onlosmakelijk verbonden zijn aan Jan.

WordPress Webdesign

Functionaliteit en gebruikerservaring

Bezoekers vinden snel hun weg via de customer journey. Aan de achterkant van de website (backend) wordt de (nieuwe) content eenvoudig aangepast of aangevuld. WordPress biedt diverse functionaliteiten die voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan gebruikerservaring.

De nieuwe website SEO proof

Denk hierbij aan geoptimaliseerde structuur, structured data-powered FAQ, linkbuilding en redirects. Een professionele tekstschrijver heeft unieke webteksten voor Jan geschreven. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van de website, maar ook om de aandacht van de bezoekers vast te houden.

Fotografie

De puurheid van het product, dat wil je zien en (bijna) kunnen proeven. Jan was al voorzien van een mooi portfolio met unieke foto’s qua sfeer, beleving en smaak. Met zo’n prachtige beeldbank, ontstaat een mooie website.

Heb je geen eigen foto’s en wil je die wel? Wij werken met een vaste fotograaf die je graag aan een unieke beeldbank helpt.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.