icicom

ICT vragen worden beantwoord en gekoppeld aan de oplossing. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de mensen van icicom en hun werkwijze.

Vaak worstelen bedrijven met computerissues. Zoals bijvoorbeeld trage computers, niet weten of de computer veilig is tegen virussen of wat als de mail op de zaak niet synchroon loopt met de computer thuis? icicom is expert op gebied van back-ups, beveiliging en updates. Wil je email in de cloud of werken met Microsoft 365 dan bevelen wij icicom van harte aan.

Onze opdracht

Naast design op maat, snel en overzichtelijke moest de WordPress website de betrouwbare en persoonlijke omgang met klanten benadrukken. Icicom werkt voor zowel de zakelijk als particuliere markt. De diensten van icicom zijn interessant voor beide doelgroepen.

“Of iemand nu alleen werkt of met 50 man: Microsoft 365 verbindt werknemers met de mensen, informatie en inhoud die ze nodig hebben om de productiviteit te verbeteren en de samenwerking te transformeren.”

WordPress Webdesign

De website heeft een functioneel design op basis van de icicom huisstijl en is toegankelijk, overzichtelijk, responsive en snel. De geheel nieuwe WordPress website heeft een design op maat. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). ICT vragen worden beantwoord en gekoppeld aan een oplossing, de diensten. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de mensen van icicom en hun werkwijze.

Unieke webteksten

De webteksten van de website zijn op maat geschreven door onze vaste tekstschrijver. Door unieke teksten en content te gebruiken blijven bezoekers langer op de website, nemen ze vaker contact op (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in Google (SEO).