Claushuis Groep

Naast een fris design op maat, responsive, snel en overzichtelijk moest de website vragen gaan beantwoorden. Het vertrouwen van de bezoeker moet worden gewonnen.

Is het weer bijna tijd voor de APK keuring van uw auto? Hoe vaak heeft mijn auto een grote onderhoudsbeurt nodig? Wilt u uw aanhangwagen laten onderhouden?

WordPress Webdesign

Naast een fris design op maat, responsive, snel en overzichtelijk moest de website vragen gaan beantwoorden. Het vertrouwen van de bezoeker moet worden gewonnen. Claushuis Groep is naast expert in auto en aanhanger onderhoud ook vooral persoonlijk. Bij Claushuis Groep ben je geen nummer. Hun uitgangspunt is een lange termijn relatie opbouwen met de klant.

Unieke webteksten

De webteksten zijn door onze professionele tekstschrijver geschreven. Unieke en persoonlijke teksten dragen bij om bezoekers te overtuigen van de betrouwbaarheid van je bedrijf. Door webteksten te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) wordt Claushuis Groep beter gevonden in Google.

Fotografie

In de huidige website is overwegend gebruik gemaakt van stock fotografie. Foto’s die gemaakt worden door onze vaste fotograaf zijn onderscheidender. Het geeft vertrouwen waardoor de conversie omhoog gaat. Bedrijfsfotografie en portretfoto’s van het team met monteurs staan in de planning voor begin 2020.