Gerda Deekens

Om maatschappelijke opgaven aan te pakken gaat het om verbindingen. Daar komt veel bij kijken. Want hoe ga je als persoon verbindingen aan? Wat brengen die jou en wat kosten die jou? En hoe doe je dat als organisatie? Hoe maak je een netwerk of een coalitie en behoud je je je eigen identiteit?

Onze opdracht

Maak een WordPress website van de diverse werkzaamheden van Gerda Deekens. De belangrijkste onderdelen op de website zijn coaching, 2participate en MAEX. Deze werkzaamheden en bedrijven zijn verschillend maar hebben ook een verbinding met elkaar. Ze creëren een duurzame maatschappelijke winst. Deze verbinding hebben we ook doorgevoerd in het webdesign. Alle webpagina’s hebben een eigen identiteit gekregen maar vormen ook een eenheid.

WordPress Webdesign

De website heeft een fris design en is toegankelijk, overzichtelijk, responsive en snel. De geheel nieuwe WordPress website heeft een design op maat en elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive). De focus van de website ligt op de verbinding van de diverse werkzaamheden. Daarnaast wordt er persoonlijke informatie gegeven en zal verversen van content vooral via de publicaties verlopen.

Unieke webteksten

De teksten van de website zijn door Gerda Deekens aangeleverd. Ze heeft in eigen beheer unieke webteksten geschreven. Unieke met zorg geschreven content houdt de aandacht van de bezoekers langer vast en is belangrijk voor de vindbaarheid in Google (SEO).

Fotografie

Op de website is gebruik gemaakt van eigen fotografie. Eigen echte foto’s zijn onderscheidend en zorgen ervoor dat bezoekers een realistische indruk krijgen van je bedrijf en wie er werken. Foto’s zijn gemaakt door Annelot Muntinga.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.