Marthas Dancewear

Een geheel nieuwe WordPress WooCommerce webshop met design op maat

Onze opdracht

Alle mogelijke dancewear kan worden besteld en eenvoudig afgerekend via een koppeling met Mollie. Door MyParcel van PostNL te implementeren rollen de etiketten er eenvoudig uit. Retouren kunnen snel in het WooCommerce systeem worden verwerkt zodat de voorraden van producten actueel blijven.

WordPress Webdesign

De webshop heeft een functioneel design op basis van de Lucia Marthas huisstijl en is toegankelijk, overzichtelijk, responsive en snel. Elke pagina is individueel geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive).

Een WordPress website met een WooCommerce webshop kunnen qua vormgeving en functionaliteiten geheel geïntegreerd worden. De combinatie is duurzaam en biedt de mogelijkheid om verder te ontwikkelen en dus te groeien.

Unieke webteksten

De webteksten van de website zijn op maat geschreven. Door unieke teksten en content te gebruiken blijven bezoekers langer op de website, worden er meer producten besteld (hogere conversie) en verbetert de vindbaarheid in Google (SEO).

Fotografie

Marthas Dancewear heeft eigen fotografie aangeleverd. Echte foto’s zijn authentiek waardoor klanten zich er beter mee kunnen identificeren. Het geeft vertrouwen waardoor de conversie omhoog gaat. Heb je geen eigen foto’s? Wij werken met een vaste fotograaf.