Creating Insights

Opleidingstrajecten voor professionals
Webdesign project Creating Insights

WordPress website

Voor Creating Insights uit Den Haag mochten we een geheel nieuwe WordPress website ontwikkelen. De nieuwe website is responsive, snel en heeft een fris design met een eenvoudige customer journey. Voor het uitgebreide aanbod in opleidingen en trainingen is een geheel nieuwe overzichtelijke structuur uitgewerkt. Nadat de klant de gewenste opleiding heeft gevonden kan men extra informatie downloaden en/of direct aanmelden.

In het admin gedeelte kan Creating Insight in eigen beheer door middel van gespecificeerde velden eenvoudig nieuwe opleiding toevoegen of wijzigen.

Unieke webteksten

De webteksten van Creating Insights zijn op maat geschreven. Door unieke teksten te schrijven blijven bezoekers langer op de website. Ze zijn authentieker. Klanten krijgen worden beter geïnformeerd over opleidingen en trainingen waardoor conversie omhoog gaat. Door het schrijven van unieke content met de juiste zoekwoorden scoort de website beter in Google zoekresultaten (SEO).

Fotografie

Een groot deel van de foto’s zijn door een fotograaf op locatie gemaakt. Eigen echte foto’s zijn onderscheidend en zorgen ervoor dat bezoekers een goede indruk krijgen van je bedrijf en wie er werken. 

Het is belangrijk om eigen authentieke content te maken. Mensen prikken er doorheen als het niet echt is. Men kan zich beter identificeren met de personen die op de foto’s te zien zijn. Men vindt een merk dan geloofwaardiger dan wanneer er alleen stockfoto’s worden gebruikt.