WordPress Zoekmachine Optimalisatie

Wij hebben veel ervaring in zoekmachine optimalisatie en het beheren van Google Ads en Google Analytics

Conversie Lab

Scientia potentia est, oftewel Kennis is macht. Deze uitspraak werd in 1597 gedaan door Francis Bacon, Engelse filosoof en wetenschapper. Het hebben en delen van kennis is de basis voor het verbeteren van de reputatie. Daarmee wordt invloed verkregen. De oude uitspraak is nog steeds van toepassing.

Je groei moet duurzaam zijn en wat opleveren. Dit doen we door de principes van testen, meten en leren in te zetten. Met andere woorden: je moet mensen aantrekken, tot conversie aanzetten en behouden. Elke stap in dit proces leent zich voor analyse en optimalisatie. En dat doen we bij MediaBlend.

SEO optimalisatie

De pagina’s van je website worden regelmatig geïndexeerd door Google en andere zoekmachines. Door ervoor te zorgen dat de pagina’s volledig en optimaal worden opgesteld kan je website hoger in de zoekresultaten eindigen.

We zorgen ervoor dat je webpagina's optimaal en zo volledig mogelijk door zoekmachines kunnen worden gelezen. 

Wil je direct bovenaan staan in Google? Dan is Google Ads een goede oplossing voor je.

Google Ads

Reclame maken voor je website kan enorm bijdragen aan het succes van je bedrijf. Met een Google Ads campagne kun je je product, dienst of website online promoten. Een Adwords campagne is een tekst advertentie die wordt vertoond in de Google zoekmachine. Met een Google Ads campagne kunnen we ervoor zorgen dat je direct bovenaan de zoekresultaten staat op een bepaald keyword of zoekopdracht.

Wij hebben veel ervaring in het opzetten, beheren en bijsturen van Google Ads campagnes. Door een campagne slim op te zetten kun je veel geld besparen.

Met Google Analytics brengen we data uit Google Ads en SEO samen.

Google Analytics

Met Google Analytics brengen we data uit Google Ads en SEO samen. We analyseren welke doelgroep je website bezoekt en welke pagina’s het beste scoren. Door middel van een conversie code kan worden vastgesteld welke bezoekers daadwerkelijk klant worden en via welk kanaal ze binnenkomen.

Door het meten van deze conversie kunnen de Google Ads campagnes verder geoptimaliseerd worden.

Een professioneel dashboard met alleen relevante data.

Google Data Studio

Alle beschikbare data in Google Analytics bestaat uit enorm veel tabellen en grafieken. Daar zijn wij gek op maar om dit toegankelijker te maken gebruiken we Google Data Studio. Hierin maken we een professioneel dashboard met alleen relevante (interessante) data.

Je krijgt dan toegang tot een persoonlijke pagina waarmee je een eigen online koers kan bepalen. Vanzelfsprekend adviseren we je hierin graag.

Vraag een offerte aan

Waar kunnen we je mee helpen?