WordPress webdesign

Al bij het eerste concept ontwikkelen we een interactief webdesign

Je wilt dat bezoekers tot actie overgaan en je site wat oplevert

Elk bedrijf is anders dus we luisteren graag eerst naar je verhaal. Wie is je doelgroep en welke plek neem je in ten opzichte van concurrenten?  Wat wil je dat bezoekers op de website komen doen? Op welke manier loods je ze door je website heen?

De customer journey moet bijdragen aan conversiedoelstellingen. Een belangrijk vertrekpunt bij de realisatie van een nieuwe website.

MediaBlend Webdesign customer journey

Je wordt persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van je website

Als we alle benodigde input boven tafel hebben, kunnen we starten met het opstellen van een online strategie.

De strikte structuur van een website dwingt je om nog eens na te denken over jouw bedrijf en de producten of service die je aanbiedt. Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers tot nieuwe inzicht komen over hun eigen organisatie. 

Webdesign, teksten en fotografie maken van jouw website een succes

Als we weten we wat jouw bedrijf uniek maakt en de online strategie hebben bepaald, starten we met het webdesign. We maken het ontwerp eerst visueel en als we zeker weten dat we de juiste koers te pakken hebben volgt de technische realisatie, testfase en livegang.

Na het live zetten van de website kunnen we interessante data verzamelen met Google Analytics  Na analyse van deze data doen we voorstellen voor verbeteringen en aanpassingen.

MediaBlend WordPress webdesign Elementor

We kunnen het hele project van A tot Z voor je begeleiden

MediaBlend Webdesign projectmanagement

De realisatie van een site kan best tijdrovend zijn. Tijd die niet altijd voor handen is. Daarin kan MediaBlend uitkomst bieden. We kunnen het hele project van A tot Z voor je begeleiden. We zorgen dat je als opdrachtgever maar één aanspreekpunt hebt, dat alle partijen weten wat ze wanneer moeten doen en dat de mijlpalen binnen de afgesproken kaders worden gerealiseerd.