Webteksten

Unieke webteksten leveren meer klanten op

Je grijpt de aandacht van de lezer door eerst het belangrijkste te vertellen

Om de aandacht van je bezoeker snel te pakken zijn speciaal voor een website geschreven teksten van groot belang. Ook lees je content van websites meestal niet van A tot Z zoals een boek. Op websites lees je losse blokjes tekst die op zichzelf staan, maar die samen wel één geheel vormen. 

  • Belangrijkste info eerst
  • Call-to-actions
  • Voordelen prominenter dan eigenschappen
  • Zoektermen waarop je gevonden wilt worden
  • De ideale lengte van de tekst
MediaBlend WordPress webcontent

Heb je het te druk om zelf teksten te schrijven?

Door webteksten zoekmachine vriendelijke (SEO) te schrijven komt je website hoger in de Google zoekresultaten te staan. Hierdoor zullen meer mensen je website bereiken.

Wil jij je klanten meer vertellen maar heb je het te druk om zelf de teksten te schrijven en je website bij te houden? Wij houden het voor je bij zodat je altijd actuele content op jouw website hebt. Relevante en unieke content zorgen ervoor dat jij je doelgroep aan je bindt. Het verhoogt de betrokkenheid en verbetert de conversie.

Webteksten zijn niet alleen interessant voor je bezoekers maar scoren ook beter in de zoekresultaten van Google

Inclusief social media updates

Elk blog of nieuwsbericht kun je natuurlijk online promoten. Daarom schrijven we bij elke tekst een social media post. Zo kan jouw nieuwe online content eenvoudig worden gedeeld op LinkedIn, Twitter en Facebook.