Jan

Aan ons de opdracht om samen met het team van Jan een nieuwe website te creëren. Geheel in huisstijl en dus maatwerk met een uitdaging vanwege de veelzijdige details.

Kijk daar worden we nou blij van: allemaal vrolijke gezichten aan tafel bij het avondeten! Kan haast niet anders met die overheerlijke poffertjes, pizza of pannenkoeken van Jan. Aan ons de opdracht om samen met het team van Jan een nieuwe website te creëren. In lijn met de vrolijke look and feel en dus maatwerk met een uitdaging vanwege de veelzijdige details.

Webdesign

Basis design van de website is ‘lijntjes papier’. Content zoals foto’s en teksten zijn in cartoon stijl op het papier geplaatst. Alle facetten van de huisstijl zijn in de website verwerkt waaronder een eigen Jan lettertype, navigatie en buttons als transparante markeerstift en ’polaroid’ foto’s. Daarnaast worden alle pagina’s opgevrolijkt met diverse ‘droedels’. De illustraties die zo kenmerkend zijn voor Jan.

WordPress

Omdat we de website op basis van WordPress hebben ontwikkeld zijn we in staat om maatwerk te leveren tot in detail. Bezoekers kunnen snel hun weg vinden via de customer journey en in de backend moet nieuwe content eenvoudig aangepast of aangevuld kunnen worden. Het CMS van WordPress biedt deze functionaliteit waardoor we kunnen voldoen aan de eisen die zijn gesteld aan het gebruikersgemak.

Unieke webteksten

De nieuwe website is SEO proof ontwikkeld. Denk hierbij aan geoptimaliseerde structuur, structured data-powered FAQ, linkbuilding en redirects. Een professionele tekstschrijver heeft unieke webteksten geschreven. Dit draagt niet alleen bij aan de vindbaarheid van de website maar is ook belangrijk om de aandacht van de bezoekers vast te houden. Na de lancering van de nieuwe website kan worden begonnen met SEO optimalisatie. Door data uit Google Ads en Analytics te analyseren doen we voorstellen voor verbeteringen en aanpassingen waardoor bezoekers langer op je website blijven of vaker contact opnemen.

Fotografie

Jan had reeds een mooi portfolio met unieke foto’s qua sfeer, beleving en smaak. De puurheid van het product, dat wil je zien en (bijna) kunnen proeven. Daar worden wij als webdesigner blij van. Want zonder kwaliteit foto’s is het lastig mooie websites bouwen. Heb je geen eigen foto’s? Wij werken met een vaste fotograaf.

Vraag een offerte aan

Waar kunnen we je mee helpen?