iungo adviseurs

iungo is een coöperatie van zelfstandig werkende huisvesting en vastgoed professionals. Ieder vanuit zijn eigen projecten, achtergrond en context, maar met de mogelijkheid om de krachten en kennis te bundelen waar dat wenselijk is.

Webdesign

De geheel nieuwe WordPress website heeft een zakelijk design op maat en is snel en overzichtelijk. Elke pagina is geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop (responsive).

Nadat de structuur van de navigatie en customer journey was bepaald werd helder hoe iungo adviseurs zich online het beste nu en in de toekomst kan profileren. Het creatieve proces van het ontwikkelen van de website heeft bijgedragen aan het vaststellen van de identiteit van het bedrijf.

De website spreekt twee doelgroepen aan. Potentiële nieuwe opdrachtgevers en adviseurs die zich aan willen sluiten om in teamverband te werken. De focus ligt op de individuele expertise van adviseurs en hoe ze elkaar kunnen versterken. Daarnaast wordt er inhoudelijk informatie gegeven over de expertise gebieden.

WordPress

Omdat het team van adviseurs gaat groeien is zowel de teampagina als inhoudelijke content eenvoudig uit te breiden. WordPress en de flexibel opgemaakte webpagina’s zijn hiervoor geschikt gemaakt door MediaBlend.

Unieke webteksten

De teksten van de website zijn door iungo adviseurs aangeleverd. Ze hebben in eigen beheer door een tekstschrijver unieke webteksten laten schrijven. Tekst geschreven door een professional maakt informatie toegankelijk en houdt de aandacht van de bezoekers langer vast.

Fotografie

Wil je kwaliteit webdesign? Dan mogen kwaliteit foto’s niet ontbreken. Op de website is deels gebruik gemaakt van stock fotografie en deels eigen fotografie. Eigen echte foto’s zijn onderscheidend en zorgen ervoor dat bezoekers een realistische indruk krijgen van je bedrijf en wie er werken.

Alle websites hebben dezelfde techniek onder de motorkap

Voor iedere website die gebouwd wordt, gebruikt MediaBlend dezelfde werkwijze. Dit geldt voor het ontwerpen, het bouwen en onderhoud. Zo krijg jij altijd het beste resultaat: een efficiënt en goed onderhouden website. Met altijd de nieuwste en door ons geteste versie van WordPress, Elementor of andere plugins.