MediaBlend zet jouw bedrijf online goed op de kaart

Snel vindbaar

We kunnen je met een technisch verhaal over webdesign, wordpress, SEA en SEO om de oren slaan. We kunnen ook gewoon zeggen waar het op staat: een bedrijf dat zijn online zaken goed heeft geregeld, heeft daar veel profijt van. Het eerste wat een klant ziet van jouw bedrijf is, juist, de website! Een website die makkelijk vindbaar is, levert je meer klanten op. Zo simpel is het. En het is ons vak om dat voor jou voor elkaar te krijgen.

Online strategieën

Welk design past bij jouw doelgroep en wat werkt voor jouw bezoekers? Hoe kun je het best de koppeling naar Facebook maken? Wat kunnen blogs jouw bedrijf bieden? Welke tone of voice past bij de site? Dat zijn vragen waar bij elke klant de antwoorden weer anders zijn. Profiteer van onze expertise. Mediablend denkt graag met je mee.

Gouden ingrediënten

Mediablend werkt samen met goede fotografen en tekstschrijvers. Want design, beeld en tekst, dat zijn de drie ingrediënten die jouw website tot een succes maken. En dingen tot een succes maken, dat is wat wij het liefste doen.

Zo zit je veilig

Hoe geruststellend is het te weten dat Mediablend je een onderhoudscontract biedt waardoor de website nooit zal achterlopen, niet gehackt kan worden en er dagelijks een backup gemaakt wordt. Een goede website is mooi, een beveiligde website is essentieel.