MediaBlend helpt je met het behalen van jouw doelstellingen

Een persoonlijke aanpak, een goed doordachte strategie, een creatief ontwerp en een ijzersterke techniek. Daarmee helpen we onze klanten hun doelstellingen te behalen. Eerst bepalen we samen met de klant de strategie. Vervolgens bedenken we online concepten, sterke websites en uitdagende campagnes die we tot in perfectie ontwerpen en realiseren. Maatwerk dus.

John Veerkamp – Founder & Webdesigner

Scientia potentia est

John Veerkamp - Founder MediaBlend & Webdesigner

Kennis is macht. Deze uitspraak werd in 1597 gedaan door Francis Bacon, Engelse filosoof en wetenschapper. Het hebben en delen van kennis is de basis voor het verbeteren van de reputatie. Daarmee wordt invloed verkregen. De oude uitspraak is nog steeds van toepassing.

Growth hacking is de experimentele manier om met weinig marketingbudget tóch groot te worden. Dit doen we door de principes van testen, meten en leren in te zetten. Je groei moet duurzaam zijn en wat opleveren. Met andere woorden: je moet mensen aantrekken, tot conversie aanzetten en behouden. Elke stap in dit proces leent zich voor analyse en optimalisatie. En dat doen we bij MediaBlend.

Sporten is goed voor je hersenen

Drie keer per week ga ik sporten en kies ik uit één van mijn fietsen. Afhankelijk van het weer en seizoen spring ik op de racefiets, mountainbike of beachracer. Meestal met vrienden, maar ook regelmatig alleen voor een goed gesprek met mezelf.

Naast de trainingsritjes neem ik graag deel aan Beachraces. Lekker afzien op het strand langs de zee, al vechtend tegen de elementen.  Alles geven om mee te draaien in de snelle groep. Je eigen grenzen verleg je enorm door het competitie element van een wedstrijd. Beweging houdt lichaam en brein in conditie. En dat vertaalt zich weer terug op de werkvloer